Sinun matkanjärjestäjäsi

Nordic Toursilla on 20 vuoden kokemus matkailualalta ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Meillä on tarpeeksi asiantuntemusta ja tietoa täyttää erikoisetkin toiveet ja tarjota laadukasta palvelua myös vaativille asiakkaille. Olemme Israelin matkojen erikoisasiantuntija ja ainoa matkatoimisto Suomessa, joka toimii ilman välikäsiä Israelissa.


Matkatoimistopalvelut juuri sinulle

Nordic Tours järjestää matkoja Pohjolasta maailmalle vankalla kokemuksella ja palvelualttiilla asenteella. Erikoistarjouksiimme kuuluvat muun muassa suorat lennot Israeliin ja matkat Italiaan ja Islantiin; niin ryhmille, pariskunnille, lapsiperheille kuin ylellisyyden ystäville ja kaikille muillekin, jotka unelmoivat vierailevansa kiinnostavissa matkakohteissa. Toimimme koko Euroopassa. Meiltä löytyy korkein luottoluokitus AAA, joka on Suomen yrityksistä vain kolmella prosentilla – saavutus, josta olemme hyvin ylpeitä.

  • Israelin matkojen erikoisasiantuntija
  • Matkoja ympäri Eurooppaa
  • Vankka kokemus matkailualalta
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Räätälöimme palvelut juuri sinulle

Valmismatkat

Valmiit matkamme on aina huolellisesti suunniteltu lennoista, majoituksista ja aktiviteeteista lähtien sinun lomasi parhaaksi. Järjestämme unohtumattomia matkoja Israeliin, Italiaan ja Islantiin.

Tutustu matkoihin

Räätälöidyt matkapaketit

Nordic Tours järjestää räätälöityjä matkailupalveluita sekä ryhmille että omatoimimatkailijoille. Olipa kyseessä sitten yrityksen virkistyspäivät tai vaikkapa perheloma, meiltä löytyy juuri sinulle sopivat palvelut.

Lue lisää

Toteutuneet matkat

Yrityksemme historian aikana olemme järjestäneet monta uskomatonta matkaa ympäri maailmaa. Olemme keränneet muutamia esimerkkejä aiemmin toteuttamistamme matkoista, joista löydät mm. matkaohjelmat.

TUTUSTU