Toteutunut suora lento Israeliin 2013

Suora lento Rovaniemeltä Israelin lämpöön hiihtolomaviikolla oli jälleen vuonna 2013 loppuun myyty. Matkalla mukana oli myös suurena kunniana kaupunginjohtaja Esko Lotvonen puolisoineen sekä Radio Dei. Toteutimme kaksi erilaista, mutta yhtä hienoa matkaa samana ajankohtana.

Tiberiaksen matkalla pääsimme kokemaan kauniin Genesaret-järven risteilyn ja uutuutena päiväretken Nasaretiin sekä tutustumaan maailman vanhimpaan kaupunkiin Jerikoon. Lisäksi vierailimme mm. Magdalassa, Tabghassa ja Kapernaumissa.

Uudessa kohteessa, Punaisenmeren helmessä Eilatissa muun muassa uimme ja snorklailimme delfiinien kanssa Delfiinirannalla sekä Coral Worldissa tutustuimme Punaisenmeren vedenalaiseen paratiisiin ja mereneläviin. Lisäksi vietimme päivän upeassa ruusunpunaisessa kaupungissa, Unescon Maailmanperintökohteessa Petrassa, Jordaniassa. Tämän vuoden yllätyksenä kävimme tutustumassa Eilatissa timanttitehtaaseen ja sen toimintaan.

Molemmilla matkoilla kävimme Jerusalemin vanhassa kaupungissa, kelluimme Kuolleessameressä ja uutuutena ihailimme Jerusalemia yöllisellä kiertoajelulla.

Kaunis kiitos mukana olleille! Matkaseurueen hyvä henki teki tästäkin matkasta ikimuistettavan!

Ystävällisin terveisin,
Nordic Cruises Team

Kiinnostuitko?

Tutustu tarjoamiimme matka vaihtoehtoihin ja lähde kanssamme ikimuistoiselle matkalle.

Tutustu matkoihin

Olemme tehneet myös nämä matkat