Omatoimimatkat

Kun haluat suunnitella juuri sinulle sopivan lomamatkan, olipa matkaseurasi pieni tai suuri, Nordic Toursilta omatoimilomailijat saavat tarvitsemansa räätälöidyt matkailupalvelut. Voimme järjestää sinulle tai ryhmällesi esimerkiksi asiantuntevan oppaan, viihtyisän majoituksen tai kätevät kuljetukset – kerro meille tarpeesi, niin ryhdymme toimeen!

Matkalle isommalla porukalla?

Kun haluat valita matkakohteesi sekä matkaseurasi, mutta silti nauttia valmismatkojen helppoudesta, räätälöity ryhmämatka on verraton vaihtoehto. Ryhmämatkat sopivat niin lomareissuiksi kuin vaikkapa opintomatkoiksi. Olipa tavoitteena virkistäytyminen tai oppiminen, Nordic Tours laatii toiveidesi mukaisesti räätälöidyn matkaohjelman.

Palvelut myös pienemmille ryhmille

Nordic Toursin palvelut sopivat myös niille omatoimimatkailijoille, jotka eivät halua matkustaa suurissa ryhmissä. Miltä kuulostaisi asiantunteva opas, joka osaa ohjata sinut paikallisten suosimiin ravintoloihin? Voimme myös järjestää esimerkiksi kuljetukset ja majoituksen, jolloin voit keskittyä täysin rentoutumiseen. Me autamme tekemään lomastasi entistäkin paremman.

Aloita matkasi yhteydenotolla

Kerro meille millaisen loman haluat, me toteutamme sen luotettavasti ja turvallisesti.

Ota yhteyttä

Kerro meille millaisen loman haluat

Unelmalomasi on vain yhteydenoton takana. Meidät tavoitat täyttämällä alla olevan lomakkeen, puhelimitse tai sähköpostilla. Odotamme yhteydenottoasi!