Matkat

Matkatoimistomme tarjoaa valmiit matkat suoralla lennolla Rovaniemeltä Israeliin ja reittilennoilla Euroopan kohteisiin. Omatoimilomalaisille voimme järjestää juuri sinun toiveisiisi ja aikatauluusi sopivat palvelut, esimerkiksi oppaan tai kuljetukset. Kauttamme voit tilata myös räätälöityjä ryhmämatkoja, kunhan matkalle osallistuu vähintään 20 matkustajaa. Autamme mielellämme ryhmien järjestelyissä, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Valmismatkat

Järjestämme valmiita matkoja Israeliin, Islantiin ja Italiaan. Valmiit matkamme on aina huolellisesti suunniteltu lennoista, majoituksista ja aktiviteeteista lähtien, jotta sinä voit keskittyä lomallasi olennaiseen: nauttimaan elämästä.

Katso tulevat matkat

Omatoimimatkat

Nordic Tours järjestää räätälöityjä matkailupalveluita sekä ryhmille että omatoimimatkailijoille. Olipa kyseessä sitten yrityksen virkistyspäivät tai vaikkapa perheloma, meiltä löytyy juuri sinulle sopivat palvelut.

LUE LISÄÄ

Toteutuneet matkat

Nordic Tours on vuosien varrella järjestänyt lukuisia matkoja ympäri maailmaa. Tältä sivulta löydät esimerkkejä toteutuneista matkoista. Referensseistä löydät paljon mielenkiintoista tietoa, kuten esimerkiksi matkaohjelman sekä kuvauksia tapahtumista.

TUTUSTU