Viikinkien jalanjäljillä Islannissa

Islannin lounaisosassa sijaitsevan Reykjavikín 118 000 asukasta kattaa lähes puolet maan asukasmäärästä. Alue on vilkkaudestaan huolimatta suurimmaksi osaksi harvaan rakennettua omakotitaloaluetta. Kaupungin energinen tunnelma vetää kuitenkin vertoja mille tahansa muulle maailman kaupungille. Reykjavík tarjoaa jokaiselle jotakin.

Nähtävää & koettavaa

Vanha kaupunki

Tämä ainutlaatuinen kaupunki on tunnettu vilkkaasta yöelämästä ja energisestä klubiympäristöstään. Keskustan lukemattomat baarit, kahvilat, pubit ja klubit sulkevat ovensa vasta viideltä aamulla. Nälän yllättäessä löydät kävelyetäisyydeltä maailmanluokan ylellisiä ravintoloita, mutta myös pienempiä kahviloita ja bistroja, joiden hintataso on hyvin vaatimaton, kuitenkaan laadusta tinkimättä.

Reykjavíkin monenlaiset museot esittelevät maan rikasta historiaa viikinkien aikakaudelta itsenäistymisvuoteen 1944 asti. Ostoskeskukset tarjoavat puolestaan oivan mahdollisuuden shoppailulle. Reykjavík on paljon muutakin kuin pelkkä matkakohde; se on upeiden maisemien keskellä sijaitseva, useita jännittäviä mahdollisuuksia tarjoava portti lukemattomiin seikkailuihin.

Sunnitelmissa omatoimimatka?

Jos kuulet korvissasi jo muinaisen viikinkitorven kutsun, ota meihin yhteyttä; järjestämme unelmiesi lomamatkan Islantiin.

Valitse helppo valmismatka

Valmiit matkamme on aina huolellisesti suunniteltu lennoista, majoituksista ja aktiviteeteista lähtien sinun lomasi parhaaksi.

Tutustu matkoihin